22. Ташетов, М. Халяльная сертификация молочных йогуртов: как пищевые добавки влияют на соответствие требованиям / М Ташетов // Материалы международной научно-практической конференции, посвященной 130-летию С. Сейфуллина = С. Сейфуллиннің 130 жылдығына арналған халықаралық ғылыми -практикалық конференциясының материалдары. - 2024. – Ч.II.- Б.231-233.
23. Токсанбаева, А. И. Тауық етінен жасалған жартылай фабрикаттарды өсімдік шикізатымен байытудың маңызы / А. И. Токсанбаева // Материалы международной научно-практической конференции, посвященной 130-летию С.Сейфуллина = С.Сейфуллиннің 130 жылдығына арналған халықаралық ғылыми -практикалық конференциясының материалдары. - 2024. – Ч.II.- C.234-237