Главная / Секция: Технология производства продуктов питания, переработки и хранения сельскохозяйственной продукции
Секция: Технология производства продуктов питания, переработки и хранения сельскохозяйственной продукции

Алтаев Т.С. Райхан А. Мақсары дәндерін сығу алдында қыздырып мақсары майын өндірудің технологиялық үдерістерін жетілдіру // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.287-292

Сулейменова Р.З., Сукут А. Х. Исследования молочной машины: прошлое, настоящее и будущее // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.292-295

Satayeva Zh.I., Amankulova A.Zh. Pumpkin flour paste for functional nutrition // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.295-298

Сатаева Ж.И., Машанова Н.С., Мадалы А.Р. Перспектива растительных масел, обогащенных антиоксидантами // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.299-301

Аскарова А.А., Тохмағамбетқызы Ұ. Қазақтың ұлттық-дәстүрлі технологиясы (ҰДТ) негізінде қымыз өндіру технологиялық тиімділігін қамтамасыз ету // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.301-303

Аскарова А.А., Әбләзім Т.Е. Қазақтың ұлттық-дәстүрлі технологиясы (ҰДТ) негізінде шұбат өндіру тиімділігін арттыру // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.303-305

Ахметова В.Ш., Амелин Л.А., Машанова Н.С. Производство продукта из конины обогащенного растительными компонентами для людей ведущих активный образ жизни // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.305-306

Амелина Л.А., Машанова Н.С. Совершенствование технологии производства мясного деликатеса из мяса коз // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.306-307

Сагандык А.Т., Нурбекова Г.А. Разработка безотходной технологии производства молочной продукции // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.308-310

Ермекбаев С.Б., Орынбаева А.Х. Сұлының екіншілік өнімін пайдалану технологиясын жетілдіру//«Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.310-311

Ермекбаев С.Б., Джумашева Г.М. Ақаулы астықтың технологиялық қасиеттерін жақсартудың перспективалы әдісі // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.311-312

Ермекбаев С.Б., Қозыке Н.А. Қарақұмықты қайта өңдеу технологиясын жетілдіру// «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.313-315

Турсунгожина А.А. Разработка технологии изготовления хлебобулочных изделий из композитной муки зерна бобовых культур // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.315-317

Бахытова Д.К. Разработка технологии получения кристаллизованной глюкозы // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.317-319

Искакова З.С. Разработка технологии изготовления безглютенового печенья из просяной муки // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.319-321

Калдарова А.С., Байтукенова С.Б. Технология производства кисломолочного напитка на основе пахты и сыворотки // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.321-322

Нурмашева А.А. Совершенствование технологии мягких сыров с использованием растительного сырья // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.322-324

Наушек З., Мустафаева А.К., Калемшарив Б. Применение биологически активных добавок в производстве кисломолочных продуктов // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.325-328

Өтеғұл Б.Б., Есхожин Д.З. Технологическое обоснование нового способа разделения семян зерновых культур по длине // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.329-330

Курбонова У.Н., Игенбаев А.К. Жылқы еті шикізатының физика-химиялық көрсеткіштерін жақсартудың заманауи тәсілдер // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.330-333

Алтаев Т.С., Райхан А. Мақсары дәндерін сығу алдында қыздырып мақсары майын өндірудің технологиялық үдерістерін жетілдіру // Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.333-337

Балтабек М., Какимов М.М. Интенсификация процесса разделения жидких неоднородных систем при переработке крови убойных животных // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.337-338

Хамзин К., Аскарова А.А. Фермерлік шаруашылықтар жағдайында астықты полиэтилен жеңдерде сақтаудың инновациялық технологиясы // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.339-342

Нұрғалиева Н.Б., Байтукенова Ш.Б. Использование творожной сыворотки и облепихи в производстве кисломолочных продуктов // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.343-344

Төребек Ж.Қ., Байтукенова Ш.Б. Совершенствование технологии производства йогуртов путем использования функциональных добавок // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - С.345-346

Аманқызы Гүлжан, Байтукенова Ш.Б. Жартылай қақталған шұжықтар өндірісінде ферментті препараттарды қолдану // «Сейфуллин оқулары – 16: Жаңа формациядағы жастар ғылыми – Қазақстанның болашағы» атты халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары = Материалы Международной научно-теоретической конференции «Сейфуллинские чтения – 16: Молодежная наука, новой формации – будущее Казахстана. - 2020. - Т.І, Ч.1 - Б.347-349