Басты бет / Факультеттер және кафедралар / Дүйсембаев Дастан Қуандықұлы
Дүйсембаев Дастан Қуандықұлы

Дүйсембаев Дастан Қуандықұлы

 

Техника ғылымдарының магистрі

"Тамақ және қайта өңдеу өндірісінің

технологиясы" кафедрасының аға оқытушысы

Кабинет 3224б, тел. +7(7172)39-73-27

E-mail: d.dyusembayev@kazatu.edu.kz

 

Ғылыми саласы

Ауылшаруашылығы шикізаттарын қалдықсыз өңдеу технологияларын жетілдіру.

Оқытатын пәндер

Тамақ өнімдерінің процесстері мен аппараттары, Қайта өңдеу өндірістерінің процесстері мен аппараттары

Білімі

2008-2012жж. Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, бакалавр 5В072400 – «Технологиялық машиналар мен жабдықтар» мамандығы бойынша;

2012-2014жж. Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, магистратура 6М072800-«Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» мамандығы бойынша.

2017-2020 жж. Алматы технологиялық университеті, докторантура 6D072800 - «Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» мамандығы бойынша.

Еңбек өтілі

24.09.2014 – 06.09.2020 жж. С.Сейфуллина атындағы ҚазАТУ, «Тамақ және қайта өңдеу өндірісінің технологиясы»кафедрасының ассистенті.

06.09.2020 - қазіргі уақытқа дейін С.Сейфуллина атындағы ҚазАТУ, «Тамақ және қайта өңдеу өндірісінің технологиясы»кафедрасының аға оқытушысы

Біліктілікті арттыру

Тақырыпатауы

Өту орны мен кезеңі

Оқыту өткен ұйымның атауы

Аяқтауны саны

1

3

4

5

7

1

“Аграрная техника и современные технологии (теория и практика), международный семинар

ҚР

25.07.2016 – 30.07.2016

Немецкий аграрный центр

Сертификат

2

“Разработка технологии комбикормов на основе белково-минеральной добавки с использованием побочных продуктов пивоваренных производств”, научная стажировка.

БеларусьРеспубликасы, Могилев қ.

12.05.2019- 22.05.2019

Могилевский государственный университет продовольствия”

Сертификат

 

Публикации:

РИНЦ, ККСОН индекстелетін отандық және шетелдік ғылыми журналдарда 20-дfн астам ғылыми жарияланымның, оның ішінде 1 оқу құралы, 2 ҚР инновациялық патенттерінің авторы. 

КОКСОНдағы басылымдары:

  1. Сыра қайнату өндірісінің қалдықтарын құрама жем өндірісінде пайдалану мүмкіндіктері, «Механика және технологиялар», Ғылыми журнал №1 2020 ж.