Басты бет / Факультеттер және кафедралар / Джамбуршина Дана Гизатовна
Джамбуршина Дана Гизатовна

Джамбуршина Дана Гизатовна

 

Жаратылыстану ғылымдарының магистрі, «Микробиология

және биотехнология» кафедрасының  оқытушысы

Кабинет 8507

E-mail:d.jamburshina@kazatu.edu.kz, dana.dzhamburshina@mail.ru

 

Ғылыми мүдделерін қолдану аясы

Өсімдіктер биотехнологиясы, Микроорганизмдер биотехнологиясы, Микробиология

Оқытатын пәндері

Өсімдіктер биотехнологиясы, Микроорганизмдер биотехнологиясы, Микробиология және вирусология, Тағам биотехнологиясы, Ауылшаруашылық биотехнологиясы, Өнеркәсіптік биотехнология

Білімі

2014-2018 жж.

С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, Ветеринария және мал шаруашылығы факультеті, 5В070100 – «Биотехнология», бакалавр

2013-2015 жж.

С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, Ветеринария және мал шаруашылығы факультеті, 7М05101 – «Ветеринарлық биотехнология», магистратура

Еңбек өтілі

2018-2019 жж.

С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті,«Микробиология және биотехнология» кафедрасының лаборанты

2021 ж. - қазіргі уақытқа дейін

С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, «Микробиология және биотехнология» кафедрасының оқытушысы

Біліктілігін жоғарылату

Ғылыми тағылымдама, «Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті», Алматы қ., 2020ж.

«Современные методы преподавания по микробиологии с вирусологией и иммунологией и биотехнологии» курсы. Алматы қ., 2022 ж.

«Молекулярно-генетические методы диагностики заболеваний сельскохозяйственных животных и маркер-вспомогательная селекция» курсы. Москва қ., 2022 ж.

«Inclusive vocational education: modern approaches» тағылымдама. Астана қ., 2022 ж.

Басылымдары

1. «Индукция Морфогенетической способности люцерны в культуре клеток и тканей для подготовки биодобавки», XXXVII Международная научно-практическая конференция «EURASIASCIENCE». Серия Биологические науки. Москва, 2021 ж.

2. «Medicago sativa өсімдігі биологиялық белсенді заттардың құнды көзі ретінде», «Сейфуллин оқулары-18: «Жастар және ғылым – болашаққа көзқарас» халықаралық ғылыми-практикалық конференциясы, Нұр-Сұлтан, 2022 ж.

3. «Исследование хлеба и хлебобулочных изделий на микро-обсемененность». «Сейфуллин оқулары-18(2): «XXI ғасыр ғылымы – трансформация дәуірі» халықаралық ғылыми-практикалық конференция материалдары. Астана, 2022 ж.