Басты бет / ППС / Ажгереева Жулдуз Сериковна
Ажгереева Жулдуз Сериковна

Ажгереева Жулдуз Сериковна

 

Техника ғылымдарының магистры

«Тамақ және қайта өңдеу өндірістерінің

технологиясы» кафедрасының ассистенті

Кабинет 3224, тел. +7-708-386-88-22

Е-mail:  zhuldyz_09.11@mail.ru

 

Ғылыми саласы

Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы, өсімдік қоспалар негізінде ет өнімдерінің технологиясын жасау және жетілдіру.

Оқытатын пәндері

Ет және ет  өнімдерінің технологиясы, Азық-түлік өнімдері технологиясының теориялық негіздері, Тамақ өнімдерінің тауартануы, Азық-түлік өнімдерін зерттеу негіздері

Білімі

2014 ‒ 2018жж. С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, ветеринарлық факультет,  мамандығы «Азық-түлік тағамдары технологиясы»

2018 ‒ 2020жж. С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы бойынша магистратура

Еңбек өтілі

21 жылдың  қыркүйегінен бастап С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университетінің «Тамақ және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы» кафедрасында ассистент

Біліктілікті көтеру

1. «Современные технологии и технохимический контроль на предприятиях пищевой и перерабатывающей промышленности», 03-12 желтоқсан 2019ж., Алматы қ., Сертификат

2.  «Цифровой промышленный инжиниринг и зеленая энергетика», 14-25 ақпан 2022 ж., Шымкент қ., Сертификат

3.  «Современные технологии пищевых и перерабатывающих производств», 17.10-05.09.2022 ж., Астана қ., Сертификат

Басылымдар:

  1. «Совершенствование технологии при производства крупнокускового мясо с растительными добавками для функционального питания» С.Сейфуллиннің 125 жылдығына арналған «Сейфуллин оқулары – 15: Жастар, ғылым, техника – жаңа идеялар мен перспективалар» халықаралық ғылыми-теориялық конференциясының материалдары. - 2019. - Т.И., 1-бөлім - Б.191-193
  2. С. Торайғыров атындағы Павлодар мемлекеттік университетінде «Ауыл шаруашылығындағы инновациялар» халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясы. «Современные технологии при производстве крупнокускового мясо с растительными добавками для функционального питания». -2019, C-271